Autobedrijf Arnold de Rijk

Autobedrijf Arnold de Rijk

Arnold de Rijk heeft voor u de auto waar u op zoek naar bent

Welkom bij de Fiat dealer en SEAT en Skoda servicepartner voor Roosendaal en omgeving.​

In Roosendaal aan Keulsveld 15-17 is Fiat dealer en SEAT en Škoda Servicepartner Autobedrijf Arnold de Rijk BV gevestigd. Hier bent u aan het juiste adres voor een nieuwe en gebruikte auto’s van de genoemde merken. In de ruim opgezette showroom ziet u de laatste nieuwe modellen van Fiat en een ruim assortiment gebruikte auto’s o.a. van de voorgenoemde merken.

Onze merken scoren de laatste jaren hoog in de markt, mede gelet op de ruime, veilige en vooral moderne modellen. Let hierbij vooral op de prijs- en kwaliteitverhoudingen en laat u zich verrassen door onze actiemodellen, Ervaar dit alles in een proefrit in één van onze showmodellen.

Fiat bezitters in deze regio hebben sinds geruime tijd geen Fiat dealer meer “om de hoek” gehad, daar is gelukkig nu een eind aangekomen.
Autobedrijf Arnold de Rijk BV heeft zijn deuren wagenwijd open gezet om ook deze klanten op dezelfde wijze te kunnen ontvangen opdat ook zij kunnen proeven hoe gezellig het is om een auto te kunnen blijven rijden, dit alles door de hoge kwalificaties van het gastvrije personeel en de kwaliteit van het geleverde product. 

Contactpersoon

Nieuw binnen

Foto's

Videos