Autobedrijf Eskes

Autobedrijf Eskes

Autobedrijf Eskes biedt een compleet mobiliteitspakket voor zowel zakelijke als particuliere autobezitters. Wat 40 jaar geleden begon als kleine dorpsgarage is door de jaren heen uitgegroeid tot een modern autobedrijf met vestigingen in Tholen en Halsteren. In beide filialen verzorgt het familiebedrijf met een team ervaren medewerkers de verkoop en volledige service voor het sterke en ambitieuze merk Hyundai. Daarnaast kunnen particuliere en zakelijke klanten ook voor het volledig onderhoud en occasions van andere merken bij ons als erkend Bovag-bedrijf terecht. Tevens zijn wij Erkend Reparateur voor Mazda.

Hoge Europese erkenning Hyundai  

Hyundai werkt vol zelfvertrouwen aan een succesvolle toekomst. De snelst groeiende autofabrikant ter wereld investeert ieder jaar vijf procent van de omzet in Research & Development. Dit enorm hoge percentage is volgens de Europese Hyundai-president Terry Im nodig om de strijd om de gunst van de klant te kunnen blijven winnen. “Ons succes rust op vier pijlers. Dat zijn: topkwaliteit, design, duurzaamheid en een uitstekende score in klanttevredenheid.”

Hyundai President Im roemde enige tijd geleden tijdens een speciale bijeenkomst in het hoofdkantoor van Hyundai Motor Europa in het Duitse Offenbach de prestaties van Hyundai-dealerbedrijf Eskes op het gebied van klanttevredenheid. Hermen Eskes van Hyundai-dealerbedrijf Eskes Bergen op Zoom werd geprezen vanwege de uitmuntende prestaties op het gebied van after sales. Dit is een prestatie die we met alle medewerkers hebben bereikt, niet alleen in Bergen op Zoom, maar ook in onze vestiging in Tholen natuurlijk zegt een trotse Hermen Eskes. Wij zijn al sinds 1972 gevestigd in Tholen, waar vader Eskes het bedrijf startte. Na  28 jaar hebben we ons bedrijf uitgebreid met een vestiging aan de Witteveenweg in Bergen op Zoom. In 2007 namen we de beslissing om een nieuw pand te realiseren aan het Steenspil op industrieterrein Oudemolen in Halsteren. In 2008 openden we als familiebedrijf een modern en ruim pand. Vanaf het begin hebben we bovenaan meegedaan bij alle tevredenheidonderzoeken van onze importeur. Deze prijs is echter de kers op de taart die alle medewerkers oprecht hebben verdiend besluit een tevreden Hermen Eskes.

Contactpersoon

Nieuw binnen

Foto's

Videos