Landgoed Mattemburgh prachtig decor voor luxueuze BMW’s

Landgoed Mattemburgh prachtig decor voor luxueuze BMW’s

Datum: 25-04-2019

Op zaterdag 30 maart was het een stuk drukker dan gewoonlijk op landgoed Mattemburgh in Hoogerheide. Dit was niet zo verwonderlijk, want BMW dealer Zwartepoorte had veel mensen uitgenodigd om deze dag een exclusief Zwartepoorte Event te bezoeken.

Het event was bedoelt om de meest luxueuze BMW’s eens op een andere locatie te laten zien dan in de showroom van Goes of Roosendaal. Bovendien was het de landelijke introductie dag van de nieuwe BMW 7 serie. Deze nieuweling stond er vanzelfsprekend glimmend bij, zelfs in een 12 cilinder uitvoering.

De aanwezigheid van de BMW X7 was een regelrechte primeur, deze auto wordt namelijk pas 11 mei landelijk geïntroduceerd. Verder konden de genodigden, onder het genot van een hapje een drankje, zich op Orangerie Mattemburgh verlekkeren aan vele andere exclusieve BMW modellen, zoals de BMW 8 serie Coupe en Cabrio, BMW X5, BMW X4, BMW Z4 en BMW M6.  Ook de I3 en oogverblindend mooie I8 Roadster waren pontificaal tentoon gesteld. 

De mix van een geweldige locatie, de eyecatchers van BMW Zwartpoorte en een voortreffelijk zonnetje zorgden samen voor een zeer geslaagd Zwartepoorte Event.

Foto's